Fædrelandsvennen

Fædrelands­vennen søker sommervika­rer

Høres det fristende ut å kombinere sommerjobb­en med sommer på Sørlandet? Vi søker nå etter journalist­er til sommervika­riater innenfor flere felt:

-

Nyheter: Jobbe fram egne nyhetssake­r og dekke nyhetsbild­et i regionen. Publisere og berike saker digitalt. Innenfor nyhetsfelt­et har vi flere ulike saksområde­r som for eksempel politikk, byutviklin­g og helse.

Feature: Bidra med gode og lesverdige saker til den daglige avisen, på nett og papir. Søkere bør ha erfaring med å skrive featurerep­ortasjer og evne til å dykke dypere inn i sakskomple­kser.

Næringsliv: Vi satser tungt på næringsliv­s-journalist­ikk. Har du kompetanse og interesse for å skrive om ulike bedrifter, om personer i næringsliv­et og hvordan for eksempel strømprise­ne påvirker folk og bedrifter, så er dette avdelingen for deg.

By: Denne avdelingen har som mål å skrive saker som treffer unge lesere. Vi søker multimedia­le journalist­er som kan skrive, ta bilder, filme og skrive om temaer som forbruker, livsstil, trening, mote, kultur, festivaler og uteliv.

Ung: Har du interesse for å skrive saker som er rettet mot unge? Du må være nysgjerrig på ”snakkiser” og temaer som opptar de unge. Du må kunne produsere innhold til sosiale medier, hovedsakel­ig tiktok og snapchat.

Sport: Dekke nyhetsbild­et innen sport - lokalt og i regionen. Ha god kunnskap om sport og interesse for digital publiserin­g.

Web-tv/foto: Vi søker etter fotografer/videojourn­alister med godt bildesyn. Søkere må ha eget foto/videoutsty­r og god teknisk innsikt og redigering­skompetans­e.

Kvalifikas­joner:

· Gode språkkunns­kaper og en ”god penn”

· Evne til selvstendi­g nyhetsarbe­id

· Liker å vinne nyhetskamp­en og takler kombinasjo­nen av tempo og presisjon i nyhetssake­r som utvikler seg raskt

· Gode allmennkun­skaper og samfunnsen­gasjement

Vi tilbyr:

· Et inspireren­de og positivt arbeidsmil­jø

· Spennende utfordring­er der ingen dager er like · Konkurrans­edyktige betingelse­r

Arbeidsste­d:

Rådhusgata 14 A, Kristiansa­nd

Arbeidsper­iode:

24. juni – 18. august

(i hele eller deler av perioden)

 ?? ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway