Fædrelandsvennen

Speideren får ikke fortsette i klubben

- SHAYAN JALILIAN

I rekken av personer som forlater Starts arena, er også speideren David Eklund.

– Jeg er glad og stolt over at jeg har fått muligheten til å jobbe i Start. Jeg har stortrivde­s med alle spillere og ansatte, og ser fram til på sikt å følge en klubb som forhåpentl­igvis får masse suksess, sier David Eklund på telefon til Fædrelands­vennen.

Han ble i fjor hentet på en ettårskont­rakt som speider, og han var delaktig i Starts aktivitet både på overgangsv­induet og lokalt inn mot klubbens utviklings­avdeling.

Nå bekrefter han overfor Fædrelands­vennen at han ikke har fått tilbud om en ny kontrakt og dermed er ferdig i sørlandskl­ubben.

Det har vært store utskiftnin­ger i klubben etter at 2023-sesongen ble avsluttet med kvalikfade­sen mot Bryne, som endte med tap på walkover ettersom undervarme­n på arenaen ikke ble skrudd på.

Daglig leder Terje Marcussen har trukket seg, og har blitt erstattet av Sveinung HeddingVal­vik.

I tillegg står Start for øyeblikket uten en sportssjef, etter at Magni Fannberg og klubben rett før jul ble enige om en sluttpakke. Keepertren­er Mats Mørch har gått til Odd, mens assistente­ne Endre Eide og Andreas Jenssen har gått til henholdsvi­s Egersund og Arendal.

Det betyr at det i skrivende stund kun er hovedtrene­r Sindre Tjelmeland, toppspille­rutvikler Jahn Robert Holmgren og fysioterap­eut Pål Erik Pedersen som har kontrakter med Start i 2024, og som vil være til stede når spillerne returnerer fra ferie 15. januar.

Men også Tjelmeland kan være på vei ut av klubben (se sak på sidene foran her).

 ?? FOTO: IK START ?? David Eklund er ferdig i Start.
FOTO: IK START David Eklund er ferdig i Start.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway