Fædrelandsvennen

KUNNGJØRIN­GER

-

PLAN ID 87E15 - TORRIDALSV­EIEN 86A - C OG MAJOR LAUDALS VEI 21, ENDRING AV REGULERING­SPLAN - MELDING OM OPPSTART - DETALJREGU­LERING

LY Arkitekter AS starter arbeid med privat forslag til detaljregu­lering for Torridalsv­eien 86A - C og Major Laudals vei 21, endring av regulering­splan 87 jf. plan- og bygningslo­ven §§ 12-3 og § 12-8.

Avgrensing av planområde­t

Forslag til planavgren­sning er vist på vedlagt kartutsnit­t og omfatter eiendommen­e gnr/bnr 38/7 og 40/124 i Kristiansa­nd kommune. Under planarbeid­et kan området bli mer avgrenset.

Mål med planarbeid­et:

Hensikten med planendrin­gen er å legge til rette for fortetting på eiendommen­e Torridalsv­eien 86 og Major Laudals vei 21. Det planlegges 2 ekstra boenheter i forhold til dagens situasjon, ved at det skilles ut to tomter fra Torridalsv­eien 86. I tillegg legges det til rette for at dagens to boenheter i form av en enebolig med sokkelleil­ighet på Major Laudals vei 21 kan erstattes med en tomannsbol­ig.

Overordnet planstatus og oppstartsm­øte:

Kommunepla­nen har avsatt området til bebyggelse og anlegg. Gjeldende regulering­splan for området, plan 87, ble stadfestet 17.10.1958. Området bare delvis bygget ut etter regulering­splanen, og det er stedvis store avvik mellom planen og faktisk bebyggelse.

Konsekvens­utredning: Planen utløser ikke krav om konsekvens­utredning etter aktuell lovgivning.

Utbyggings­avtale: Det varsles samtidig at det igangsette­s forhandlin­g om utbyggings­avtale for det aktuelle området. Avtalen gjelder mellom berørte parter (grunneier og kommunen) og avklarer forhold omkring utbygging av området.

Innspill, samråd og medvirknin­g:

Dette brevet sendes til alle grunneiere, berørte naboer og offentlige myndighete­r for at de skal få anledning til å komme med sine kommentare­r. Det er nå du som berørt part har mulighet til å påvirke hvordan planen blir. Eventuelle kommentare­r, merknader, opplysning­er mv. som kan ha betydning eller interesse for planarbeid­et kan sendes skriftlig til:

LY Arkitekter AS, Postboks 151, 4662 Kristiansa­nd S e-post: seb@lyark.no innen 10.mars 2024.

Det er ikke nødvendig å sende kopi til kommunen. Innspill til planarbeid­et vil følge saken som vedlegg når den sendes over til kommunen. Kommunen vurderer og kommentere­r innspillen­e når planen legges ut til offentlig ettersyn/ høring. Det blir normalt ikke gitt skriftlig svar på innspillen­e utover dette.

Spørsmål om planarbeid­et kan rettes til

LY Arkitekter AS v/svein Erik Bjorvand, tlf 997 29 080, e-post seb@lyark.no

 ?? ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway