Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

1 år

Knut Mjøs, Grimstad.

Gratulerer med dagen Kristianti­l lillebror Knut Mjøs sand. Mamma, pappa som blir 1 år 9. februar. og Sverre vil gratulere Du er en blid og tålmovår solstråle Frida med dig liten kar, og vi alle er 1-årsdagen. Du gleder så glad i deg! Klem fra oss hver dag, og vi er Ane, Sofie, mamma og kjempe glad i deg. Hipp pappa. hurra og vi gleder oss til

feiring.

1 år Frida Kristianse­n Manzanares, 1 år

Frida Kristianse­n Manzanares, Kristiansa­nd . Mor og bestefar gratulerer skjønne Frida med 1-årsdagen. Du er ei herlig lita tulle, og vi gleder oss til å feire deg.

2 år

Ola Vik Helgesen, Kristiansa­nd. Hipp hurra for Ola som fyller 2 år i dag fredag 9. februar. Håper du får en fin dag. Gratulasjo­ner kommer fra store og små i Læringsver­kstedet barnehage Bispegra.

6 år Lea Roland Sindland,

Kristiansa­nd . Hipp hurra for Lea, som fylte 6 år mandag 5. februar. Håper du hadde en fin dag. Gratulasjo­ner kommer fra store og små i Læringsver­kstedet barnehage Bispegra.

10 år Jonas Dønnestad Nilssen,

Tveit. Hurra, endelig er dagen her som du har ventet på! Gratulerer så mye med 10-årsdagen din! Håper dagen din blir som du ønsker! Vi digger deg, fine og gode Jonas! Klem fra Mathias, Sander, pappa og mamma.

12 år

Lucas Tjelland Laméris, Kristiansa­nd. Gratulerer til denne flotte gutten som allerede er 12 år. Det blir gøy å feire deg på Hovden med biff og Pavlova. Håper du får en super dag. Klem fra mormor og morfar som er veldig glad i deg. 70 år

Steinar Paulsen, Bjelland. Gratulerer så masse med 70-årsdagen din kjære pappa. Det ble en bursdags hilsen på etterskudd da bursdagen var 8/2-24. Barn, svigerbarn og barnebarn hilser så masse... Vi er veldig glad i deg.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway