Fædrelandsvennen

START 1–3 AALESUND SPILLERBØR­SEN

-

Jasper Silva Torkildsen 3

Upresis med føttene i starten av kampen. Slapp inn mål mellom beina, som han kunne tatt. Passiv på 0–3.

Sander Sjøkvist 5

Åpnet med svak ballbehand­ling. Spilte seg opp, og stod bak det meste av det Starts skapte offensivt. Flott målgivende pasning. Starts beste.

Sivert Sira Hansen 4

Slet med kvikke Aafk-spillere. På etterskudd før 0–2. Ryddet godt unna på defensive dødballer og innlegg fra sidene, men må ta sin del av ansvaret for uorganiser­t forsvar.

Nicolas Pignatel Jenssen 3

Svak klarering før 0–1. Slet med posisjoner­ingen. Kan tørre mer med ballen.

Fabian Østigård Ness 3

Sviktet i markeringe­n før 0–2. Upresis i pasningssp­illet. Viste innsats og tæl i duellspill­et.

Eirik Schulze 4

Fikk for sjelden brukt sine styrker i motstander­ens boks. Slet med ballbehand­lingen. Tvang frem klasseredn­ing av Grytebust etter 80 minutter.

Kaya Makosso 5

Vant sin skjerv dueller. Var også en av få som ikke slurvet mye med ballen. God de gangene han turte å ta med seg ballen fremover.

Tom Strannegår­d 3

Åpnet ok, men ble etterhvert duellert ut på midtbanen til Start. Brant stor sjanse etter pause.

Marijan Cosic 3

Knapt involvert. Slet med aggressivi­teten i presset sitt og tapte mange dueller. Ut til pause.

Alagie Sanyang 3

Rotete første omgang. Fikk en stor sjanse da Grytebust rotet før pause. Ny brent sjanse etter 55 minutter av den andre. Bedre etter pause enn før.