Fædrelandsvennen

Egeli ny styreleder i KRS

- KRISTIANSA­ND ÅGE HARALD DRANGSHOLT

Tommy Egeli gjør comeback som styreleder i Kristiansa­nd Topphåndba­ll (KRS) mens den tidligere salgs- og markedssje­fen i Vipers blir styremedle­m.

Tommy Egeli og Christer Paulsen er de to mest profilerte navnene i det nye KRSstyret.

– Det er noe uforløst som jeg har lyst å bidra til at kommer fram. Det handler om at klubben skal bli enda mer åpen og inkluderen­de, oppgir Egeli som motivasjon bak comebacket.

Han var styreleder i KIF håndball da man bestemte seg for en ny storsatsin­g i herrehåndb­allen i byen, og hoppet rett inn i rollen styreleder da KRS så dagens lys foran 2019/20-sesongen.

Deretter var han daglig leder fra januar 2021 til april i 2022.

– Det som er interessan­t er at vi har satt sammen et revitalise­rt styre med høy kompetanse på marked. Vi ønsker at styremedle­mmene skal skinne med den kompetanse­n de har, sier Egeli.

I så måte blir Christer Paulsen sentral, med 12 års erfaring som salgs- og markedssje­f i Start og Vipers.

– Det er veldig gøy å få hans kompetanse i styret. Det er på tide at toppidrett­en får nytte av hans kompetanse igjen, sier Egeli.

Etter fem sesonger avsluttet Vipers og Christer Paulsen samarbeide­t i mai i fjor.

– Jeg tenker at jeg har lært masse, og at jeg har blitt en sterkere person av det. Så må jeg bare jobbe videre og heller se positivt på ting, sier Paulsen.

– Har du savnet idretten? – Helt klart. Jeg er kjempeglad i idretten og synes det er spennende å bidra. Jeg håper min erfaring fra idretten kommer til nytte. Så er dette et verv som krever mye arbeid og innsats, og det er jeg klar for, sier Paulsen.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway