Fædrelandsvennen

Å holde Kilden åpen

- TEKST: SVEN ARTHUR LJOSLAND sven.a.ljosland@fvn.no TEKST: TORGEIR EIKELAND torgeir.eikeland@fvn.no

tiansand før de reiser videre, kan vi få bildene og delingene som kan spre interesse. Denne sommeren kan bli en fotoshoot der byen viser seg fra sin aller beste side. Nicolai Tangen tilføyer:

– Dette er enda et eksempel på det gode naboskapet mellom Kilden og Kunstsilo.

TALL SHIPS RACES

Ifølge Harald Furre skal oppgraderi­ngen av bølgevegge­n gjøres neste sommer i stedet. Da er det Tall Ships Races i Kristiansa­nd.

– Noen blir sikkert misfornøyd med det også. Men vi har vært i dialog med ordfører og kulturdire­ktør om hva de opplever som viktigst.

Kilden har budsjetter­t med mellom 2,5 og 3 millioner kroner til arbeidet med bølgevegge­n.

– Vi pådrar oss også merkostnad­er ved å be malerfirma­et vente med jobben til neste år. Der er det jo planlagt bemanning for sommeren allerede, sier Furre. Det er også for Kildens del. – Våre ansatte har lagt ferieplane­r, og de kommer vi ikke til å gjøre noe med. Nå jobber vi med hva vi kan få til av bemanning i servering og vertskap, sier Furre.

LUNSJKONSE­RTER

Direktør Pål Svendsberg­et i Kristiansa­nd symfoniork­ester (KSO) sier at det planlegges en serie klassiske lunsjkonse­rter gjennom sommeren.

– Det er et prosjekt vi har hatt planer om lenge. Det blir et fint supplement for travle sommerturi­ster.

Svendsberg­et forteller at konsertene vil være av en halvtimes varighet.

– Musikerne blir både frilansere og fra KSO.

Salgs- og markedssje­f Janneke Aulie legger til at det blir servering i foajeen som et supplement til uteserveri­ngen.

– Vi kommer til å holde åpent litt utover ettermidda­gen, sånn at folk kan komme innom før og etter at de besøker Kunstsilo.

 ?? ??
 ?? FOTO: JIM RUNE BJORVAND ?? Salgs- og markedssje­f i Kilden, Janneke Aulie og direktør i Kristiansa­nd symfoniork­ester, Pål Svendsberg­et, er glad for at det blir både musikk og matserveri­ng i sommer.
FOTO: JIM RUNE BJORVAND Salgs- og markedssje­f i Kilden, Janneke Aulie og direktør i Kristiansa­nd symfoniork­ester, Pål Svendsberg­et, er glad for at det blir både musikk og matserveri­ng i sommer.
 ?? FOTO: KJARTAN BJELLAND ?? Nicolai Tangen betaler 1,5 millioner kroner for at Kilden skal utsette vedlikehol­d av bølgevegge­n i sommer.
FOTO: KJARTAN BJELLAND Nicolai Tangen betaler 1,5 millioner kroner for at Kilden skal utsette vedlikehol­d av bølgevegge­n i sommer.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway