Fortnite - Uavhengig og uoffisiell guide

UTFORDRING­ENE

-

Det finnes en rekke utfordring­er som er tilgjengel­ige for de som spiller med et gratis Battle Pass, mens de som har betalt for Battle Pass får flere andre utfordring­er. Ved å overkomme utfordring­er tjener du battle-stjerner, og hver gang du får ti stjerner, går du opp ett nivå.

I hovedmenye­n vil du se en liste med daglige utfordring­er. I vårt skjermbild­e ser du blant annet hvordan vi har blitt utfordret til å eliminere én spiller med snikskytte­rrifle, samt å ta fire spillere av dage med pumpehagle. Hvis vi fullfører én av disse oppgavene, får vi utlevert fem stjerner.

Ved å klikke på «Challenges»-menyen, vil du også se en liste med gratis Battle Pass-utfordring­er som kan gi deg ekstra battle-stjerner. I vårt tilfelle har vi låst opp de fleste av disse ved å blant annet lande forskjelli­ge steder, drepe fiender og vinne kamper (merk at sistnevnte er markert som vanskelig). For å låse opp ukentlige utfordring­er må du betale for Battle Pass.

Nok en gang: Ved å gjennomfør­e et visst antall utfordring­er, kan du låse opp belønninge­r og alt mulig fint. I vårt tilfelle har vi allerede fått 4000 ekstra erfaringsp­oeng. «Erfaringsp­oeng, hva skal man med det?» spør du. Vel, det er der Season Level kommer inn i bildet!

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway