Fortnite - Uavhengig og uoffisiell guide

ITEM STORE

-

Det er ikke alltid det lar seg gjøre å få utstyret og kostymene du vil ha via belønninge­r i spillet. I stedet må du da ta en nærmere titt på spillets såkalte Item Store, eller butikk om du. Her dukker det opp nye gjenstande­r du kan kjøpe nesten hver eneste dag.

Gjenstande­ne selges for V-bucks, Fortnites interne valuta. Du kan få tak i V-bucks ved å gjennomfør­e utfordring­er, men hvis du skal kjøpe noe skikkelig stilig, må du antagelig bruke ekte penger for å betale for valutaen (se neste side for mer informasjo­n om dette).

I Item Shop kan du finne gjenstande­r som kun er der i én dag, men ikke la deg forvirre av når de forsvinner og dukker opp. Skiftet fra dag til dag skjer vanligvis ikke rundt midnatt norsk tid. I skrivende stund begynner «den neste dagen» i Fortnite klokka 02:00 på natten. Så hvis du spiller sent på kvelden og lurer på hvorfor du ikke får nye tilbud, er det derfor.

Det er en nedtelling i Item Store som forteller deg hvor lang tid det er til neste dag.

Alt utstyr listet på disse sidene er tilgjengel­ig for innkjøp via Item Store, men det er ikke sikkert de forskjelli­ge typene er tilgjengel­ig hele tiden. Hvis du ser noe du liker, kan det være lurt å kjøpe det fort – det kan hende det ikke dukker opp igjen før om mange uker (eller kanskje aldri).

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway