Fortnite - Uavhengig og uoffisiell guide

SE OPP FOR V-BUCKS-LURERI

-

Det finnes mange lurendreie­re der ute som ønsker å utnytte Fortnitesp­illere. Vær varsom hvis du snubler over personer på sosiale medier som tilbyr «gratis V-bucks» i bytte mot kontodetal­jene dine. Disse brukerne vil med all sannsynlig­het lure deg, ta kontoen din eller stadig sende deg nye tilbud om gratis V-bucks ... som du aldri får se snurten av.

I samme åndedrag bør du heller aldri kjøpe V-bucks fra noen andre enn den offisielle butikken innad i Fortnite. Det finnes mange nettsider som kan tilby tilsynelat­ende vanvittige tilbud på tonnevis av V-bucks, men dette er nesten alltid for godt til å være sant – de vil ta pengene dine.

Det er derimot ikke alle V-bucks-reklamer som er lureri. Spillutsal­get Game holdt for eksempel en V-buckskonku­rranse da dette magasinet gikk i trykken. Du må imidlertid være veldig forsiktig med hvem du handler med – så lenge det er troverdige, kjente butikker, burde det være trygt. Forhør deg uansett med en tredjepart for å se hva vedkommend­e synes, og spør alltid en voksen hvis du er under 16 år.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway