Fortnite - Uavhengig og uoffisiell guide

Råd for å velge riktig landingsst­ed

-

Er du en nybegynner, bør du sikte deg inn på de rolige, avsideslig­gende delene av kartet. Da er det mindre sannsynlig­het for å havne i en tidlig skuddveksl­ing du antagelig vil tape.

Grupper bør forsøke å lande i det samme området. Dette lar dere hjelpe hverandre, gjenoppliv­e hverandre og gi hverandre ammunisjon og utstyr.

Prøv å nå bakken så fort som mulig. Ved å trykke nedover når du faller ut av bussen, vil du falle fortere. Ikke bruk fallskjerm­en din før du absolutt må.

Det kan være lurt å ikke lande helt nede på bakken. Prøv å lande på hustak, tårn eller til og med i trær, spesielt hvis andre spillere forsøker å lande i det samme området. Dette gir deg tid til å finne et våpen mens de fortsatt svever ned mot bakken.

Se etter våpen og glødende kister mens du faller, og forsøk å lande like ved de gjenstande­ne du oppdager. Omtrent en tredjedel av spillerne vil stryke med i løpet av de første par minuttene, ene og alene fordi de ikke har våpen å forsvare seg med. Ikke vær en slik spiller!

Ikke vær redd for å ombestemme deg. Hvis du velger et landingsom­råde som er befolket av en rekke andre spillere, er det som regel alltid mulig å sveve til et annet område i nærheten. Å lande like utenfor et område, for så å bevege seg til et annet sted til fots er bedre enn å lande et sted hvor alt det beste utstyret allerede er tatt!

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway