Fortnite - Uavhengig og uoffisiell guide

ANARCHY ACRES

-

Hvor er det?

Langt nord på kartet (rett opp for de som ikke tok speidermer­ket for navigasjon).

Hva befinner seg der?

Åkre og låver. Dette området er nokså likt Fatal Fields, som på sin side befinner seg langt sør på kartet. Først gang vi landet her, trodde vi at vi hadde havnet feil sted, men det hadde vi ikke.

Dette er et sted hvor «loot» er nokså sjeldent. Det finnes riktignok en rekke kister rundt omkring på gården, men de er sjelden ute i det fri. Utforsk låvetak, bak høyballer og på soverommen­e rundt omkring på gården. Det er en salgsautom­at i en av låvene også.

Dette er imidlertid et veldig risikabelt sted å befinne seg. Å løpe på tvers av åpne sletter, mens du beveger deg fra låve til låve, gjør deg utrolig sårbar for fiender med snikskytte­rrifler. Det er også et nokså populært landingsst­ed, noe som er merkelig med tanke på hvor langt utenfor midten av kartet det er og hvor langt det er til neste område.

Er det et godt landingsst­ed?

Det er ikke ideelt. Skattene er av og til vanskelige å finne, landskapet er åpent, og det finnes en hel gjeng med spillere som ikke vil nøle med å blåse hodet av deg hvis du ikke finner et godt våpen tidlig. Vi vil som regel prøve et annet sted først.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway