Fortnite - Uavhengig og uoffisiell guide

DUSTY DIVOT NYTT!

-

Hvor er det?

Det er umulig å ikke se det! Det er det store, brune hullet midt på kartet. Det dukket opp som en følge av meteoren som krasjet på kartet ved begynnelse­n av sesong 4.

Hva befinner seg der?

Her vil du finne restene av Dusty Depot, et område som tidligere var befolket av tre varehus. Ved begynnelse­n av sesong 4 ble området som sagt erstattet av denne digre jordhaugen. Du kan fortsatt finne deler av varehusene her, og disse områdene er faktisk ikke så altfor dumme landingsst­eder – du kan finne våpen og søke dekning tidlig her.

Rundt krateret vil du se flere glødende, lilla pinner – innta en av disse for å sprette rundt på kartet, dukke unna fiender og hoppe over veggene som danner en base i midten av Dusty Divot. Hvis du ikke finner en slik pinne, betyr det at du må løpe hele veien rundt – og da er det mange muligheter for å bli skutt underveis.

Inne i selve basen vil du finne massevis av bygg du kan utforske og ransake. Ha et kortdistan­sevåpen i lanken og en snikskytte­rrifle i ryggsekken når du er her – da er du forberedt på det meste.

Er det et godt landingsst­ed?

Ikke egentlig. I skrivende stund er området umåtelig populært (siden det er en splitter ny lokasjon i spillet), så det er nesten ikke til å unngå å havne i slåsskamp. I beste fall kan du forsøke å lande et sted i utkanten av området for så å bevege deg inn i krateret når de første kampene er over.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway