Fortnite - Uavhengig og uoffisiell guide

FLUSH FACTORY

-

Hvor er det?

Flush Factory er helt på bunnen av kartet, ved det man kan kalle et slags ingenmanns­land.

Hva befinner seg der?

Det øyeblikket du åpner fallskjerm­en og begynner å sveve ned mot Flush Factory, skjønner du hvordan området fikk navnet sitt. Det massive toalettet i forgården sier vel egentlig sitt.

Ja, dette er en fabrikk hvor de lager toaletter. Hvis du vandrer rundt omkring i fabrikken, vil du oppdage samlebånd hvor du ser deler av splitter nye latriner! Men dette området er ikke bare dritt (unnskyld språkbruke­n), fordi når du kommer ut av fabrikken, vil du oppdage mye spennende.

Området er faktisk en aldri så liten gullmine: Du vil finne tonnevis av kister i og rundt fabrikken, og på forsiden av bygget finner du flere lastebiler som antagelig også huser en kiste eller tre. Og når du har ranet bilene for det de er verdt, kan du knuse de til småbiter for å samle inn masse metall i samme slengen – perfekt for å bygge kraftige fort sent i spillet.

Er det et godt landingsst­ed?

Det kan bli hektisk her hvis bussen flyr like i nærheten, men ellers er dette ofte et oversett område på kartet du antagelig vil ha (nesten) for deg selv. Bare hold et aktsomt øye på kartet og klokka – det er lett å rote seg bort og ikke rekke å løpe til midten av kartet (hvis det er der stormens øye er).

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway