Fortnite - Uavhengig og uoffisiell guide

FATAL FIELDS

-

Hvor er det?

På den sørlige delen av kartet, mellom Lucky Landing og Salty Springs.

Hva befinner seg der?

Tygg på en stråbit og gjør deg klar til å kyle armen din opp i bakenden på en ku – dette er bondelivet! Her vil du finne åkre, låver og et massivt gårdshus du kan utforske. Sistnevnte bør som regel være målet ditt når du lander her, såfremt du er sikker på at ingen har kommet deg i forkjøpet – her er det masse ammunisjon og våpen, så vel som flere solide gjemmested­er. Sørg for å også utforske loftet på gårdshuset, da det alltid er en kiste der oppe.

Hvis du ikke kommer deg til gårdshuset, kan du fremdeles finne masse utstyr i låvene og i åkrene. Da må du imidlertid være forsiktig når du løper mellom byggene – dette er et perfekt sted for spillere med snikskytte­rrifler og mellomdist­ansevåpen. Fugleskrem­slene vil ikke redde deg fra kuleregnet!

Gården er et nyttig sted for sanking av ressurser også. Låvene og åkrene er fulle av traktorer som kan knuses for å få metall, mens huset har mange møbler du lett kan forvandle til pinneved!

Er det et godt landingsst­ed?

Det er ikke et dumt sted å lande hvis du klarer å komme deg til gårdshuset tidlig. Hvis du ikke får til det, er du dessverre svært utsatt. Det er best å lande her når Battlebuss­ens rute kjører et stykke unna – jo færre spillere i området i begynnelse­n, jo bedre for deg.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway