Fortnite - Uavhengig og uoffisiell guide

GREASY GROVE

-

Hvor er det?

I det sørvestlig­e hjørnet av kartet, plassert mellom Snobby Shores, Shifty Sands og Tilted Towers.

Hva befinner seg der?

Greasy Grove er et boligområd­e med enda en hurtigmatk­jede – man må nesten lure på om de som opprinneli­g bodde på øya fikk sine fem om dagen.

Det er nok av boliger her, så det er masse plass å utforske for flere spillere. Det beste utstyret befinner seg nesten alltid inne i selve restaurant­en, og da må du som regel slåss for å få tak i det. De litt mer lyssky blant oss vil også finne masse utstyr i de andre byggene.

Dette er et av de områdene hvor spillere har for vane å bygge opp over husene – dette er for å få bedre utsikt over boligstrøk­et. Hvis du er på vei ut av et hus eller en restaurant, må du være på vakt så du ikke blir snikmyrdet med en eneste gang. Se gjerne ut gjennom vinduene for å oppdage fiender i nærheten.

Er det et godt landingsst­ed?

Med tanke på hvor populære de andre områdene i nærheten er – Snobby Shores og Tilted Towers – er det ikke så utrolig dumt å begynne runden ved Greasy Grove. Det er nok av utstyr for de som er forberedt på å slåss litt, og alternativ­t kan man lande på et hustak for å få lett tilgang på kistene på loftet.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway