Fortnite - Uavhengig og uoffisiell guide

HAUNTED HILLS

-

Hvor er det?

I det nordvestli­ge hjørnet av kartet, most mellom Junk Junction og Pleasant Park.

Hva befinner seg der?

Du får ingen utmerkelse­r for å gjette at det er litt humpete her – de mange åssidene og dalsøkkene gjør dette til en yngleplass for snikskytte­re. Er man heldig, kan man lande direkte på en fjellside, finne en snikskytte­rrifle og så plaffe hodet av en fiende nesten med en gang runden starter.

Det hører derimot til sjeldenhet­ene å finne et våpen i det fri på åssiden. I stedet bør man som regel satse på å lande på taket til den kirkeaktig­e bygningen. Lag en vei gjennom taket og velg blant godsakene som venter på innsiden.

Det er også et stort mausoleum her, og der er det som regel mange kister å åpne. Vent litt ... kanskje det er alle våpnene de som døde der har lagt igjen?

I korte trekk: Det er nesten ingen som forlater Haunted Hills tomhendte. I tillegg er det også to nærliggend­e områder som du kan utforske når du har funnet det du trenger på åskammen.

Er det et godt landingsst­ed?

Ja, veldig godt faktisk. Et par av guidene vi har sett påstår at det er et svært øde sted, men vi støter som regel alltid borti en håndfull spillere når vi lander der, så vær på vakt!

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway