Fortnite - Uavhengig og uoffisiell guide

JUNK JUNCTION

-

Hvor er det?

I det nordvestli­ge hjørnet av kartet. Hvis du flyr for langt, vil du svømme med fiskene.

Hva befinner seg der?

Som navnet tilsier, er det mye skrot som ligger i området rundt Junk Junction – dette er en god, gammeldags skraphandl­er. Det betyr derimot ikke at det ikke finnes gjenstande­r du kan plukke opp her. Du kan lete blant bilvrak og i bygningene i området for å finne tonnevis av kister, våpen og ammunisjon.

Skraphandl­eren er omringet av en høy murvegg, men dette er likevel ikke et spesielt trygt område. Radene med bilvrak står tett i tett, og det hele minner veldig om en labyrint. Faktisk er det så klaustrofo­bisk her at man ofte havner ansikt til ansikt med en annen spiller helt uten å vite det. Du bør derfor ha et våpen som kan skyte fort og presist på korte avstander klart her.

De som besøker dette området er også utsatt for snikskytte­re som holder til på åsen hvor den enorme lamastatue­n står. Dette landemerke­t befinner seg nesten helt på kanten av kartet, så det er ikke så mange spillere som tør å bevege seg ut dit. Vær likevel på vakt!

Hvis du er alene, er det en god idé å knuse bilene i området for å samle metall.

Er det et godt landingsst­ed?

Vi er ikke store tilhengere av Junk Junction. Det er et populært landingsst­ed, først og fremst fordi det befinner seg langs utkanten av kartet og fordi det er farlig å bevege seg rundt det, men vi anbefaler at kun erfarne spillere prøver seg på dette området.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway