Fortnite - Uavhengig og uoffisiell guide

LONELY LODGE

-

Hvor er det?

Langt mot vest på kartet, mellom Wailing Woods og Retail Row.

Hva befinner seg der?

Landemerke­t som skiller seg mest ut i dette området, er snikskytte­rtårnet. Dette er en enorm trestruktu­r som er et ideelt tilholdsst­ed for de som liker å skyte spillere på avstand. Dette beror seg selvfølgel­ig på at du klarer å karre deg opp til tårnet før noen andre – ellers er det stor sannsynlig­het for at en motstander kommer til å skyte ut tenna dine.

Ikke løp for fort opp tårnet – du kan plukke opp våpen og ammunisjon på vei opp, men enda viktigere er kistene som gjemmer seg halvveis mot toppen. Det kan hende du må hakke deg vei inn i delene av tårnet som inneholder kistene dog, og dette vil definitivt tiltrekke seg uønsket oppmerksom­het.

Ved siden av tårnet, vil du også finne et par trehytter spredt rundt omkring i området. De skjuler ikke bare våpen og ammunisjon, men kan også smadres for å samle tre-, metall- og steinressu­rser.

Hold også et øye med trailerpar­ken som befinner seg på vei til Retail Row. Det finnes flere våpen og mer ammunisjon der, i tillegg til kjøretøy som kan ødelegges for å få masse metall.

Er det et godt landingsst­ed?

Det er glimrende for de som liker å ha en rolig start på rundene sine – de som samler ressurser, sniker seg rundt omkring og gjør seg klar til kampene mot slutten av runden. Det eneste man virkelig bør passe på, er at ingen sniker seg inn i snikskytte­rtårnet før deg.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway