Fortnite - Uavhengig og uoffisiell guide

LUCKY LANDING

-

Hvor er det?

Langt mot sør, nesten på bunnen av kartet.

Hva befinner seg der?

Lucky Landing er et sted du kan ta med moren din på tur. Det har et tydelig orientalsk preg, med flotte pagoder (de store husene man ser i filmer fra Japan) og vakre omgivelser. Det er med andre ord et flott sted å skyte Fortnitemo­tstandere.

Det største landemerke­t er det store rosa treet som stikker ut av en av pagodene. Toppen av treet er et godt landingsst­ed: Dette gir deg et par ekstra sekunder på bakken før motstander­ne dine får tid til å lande. Du kan hoppe ned i huset og plukke opp et våpen, mens fiendene dine fortsatt pakker sammen fallskjerm­ene sine.

Hvis du hugger ned det store treet, vil du også finne en kiste på undersiden av det. Du får håpe du finner noe spennende der dog, siden det massive treet som plutselig forsvinner i løse luften utvilsomt vil tiltrekke seg andre spillere i området.

Hvis du ikke treffer pagoden med det rosa treet, vil du heldigvis finne en rekke andre slike hus i nærheten. Knus takene deres for å finne kister på innsiden.

Er det et godt landingsst­ed?

Lucky Landing er et av de nyere områdene på kartet, og derfor også et av de mest populære landingsst­edene. Dette betyr at du garantert vil få selskap hvis du lander der. Heldigvis er det masse skatter å finne, men om det er verdt det er opp til deg.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway