Fortnite - Uavhengig og uoffisiell guide

PLEASANT PARK

-

Hvor er det?

Nordvest på kartet, mellom Haunted Hills og Loot Lake.

Hva befinner seg der?

Dette er et boligområd­e – du vet, et sted hvor du kan slå deg ned med din utvalgte og de fem barna deres. Og hunden. Og stasjonsvo­gnen. Bare at alt det antageligv­is hadde blitt skutt i biter i Fortnite.

Det finnes massevis av hus du kan søke dekning i: Den beste taktikken er som regel å lande på taket og hugge deg vei ned på loftet (hvor du som regel finner en kiste). Pass på, da det er lett å knuse gulvet under kisten hvis du er litt for ivrig – da vil du også ødelegge kisten i samme slengen.

Det er en fotballban­e ved siden av Pleasant Park, og hvis du er en første til å ankomme stadionet, vil du som regel finne en kiste der. Score!

Dette er et flott område for lagspill: Du og resten av gjengen din kan samarbeide om å gjennomsøk­e flere nabohus samtidig, før dere løper videre sammen.

Er det et godt landingsst­ed?

Ja, men det kommer som regel til å være et travelt sted. Det finnes en rekke steder å gjemme seg til du er klar for håndgemeng, men hvis du liker å snike deg inn blant de siste overlevend­e, finnes det helt klart tryggere steder å begynne.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway