Fortnite - Uavhengig og uoffisiell guide

MOISTY MIRE

-

Hvor er det?

Moisty Mire er det store, mørkegrønn­e området i det sørøstlige hjørnet av kartet. Hvorfor det er mørkegrønt? Fordi dette er en massiv, stinkende sump, så klart!

Hva befinner seg der?

Vann som rekker deg til midjen. Massevis av det! Og derfor er de fleste spillerne som havner her fristet til å øyeblikkel­ig sette kursen for land og det store, grå fengselet som ligger der. Det er ikke er dum idé i og for seg selv, men vi håper du innser at du ikke er den eneste som har tenkt denne tanken.

Ikke vær redd for å bli våt på skoene – ved roten av de høye trærne i sumpen vil du finne våpen, ammunisjon og kister. Vi fant for eksempel to kister under et og samme tre en gang vi var i området. Du kan også hugge ned disse trærne for materialer, men vær forsiktig når du gjør det: Ikke bare tar det lang tid å kappe dem i småbiter, men de er også den eneste dekningen du har her ute.

Når du har funnet det du trenger, kan du kanskje vende nesa mot fengselet og fiendene som venter der. Vær oppmerksom på at det er mange steder å gjemme seg der inne, både for vanlige spillere og snikskytte­re. Ha øyne i nakken!

Er det et godt landingsst­ed?

Det er et av våre favorittom­råder. Det er usannsynli­g at du får være i fred i Moisty Mire, men det er som regel nok plass og ressurser til at flere kan komme seg ut fra dette området i live. Det er ikke et dumt sted å lande i squad- og duo-spill heller.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway