Fortnite - Uavhengig og uoffisiell guide

SALTY SPRINGS

-

Hvor er det?

Nesten midt på kartet, like sør for Dusty Depot og Loot Lake (den store blå tingen midt på kartet).

Hva befinner seg der?

Salty Springs er en liten by med massevis av tilhørende hus – hus som passer for advokater eller regnskapsf­ørere eller den slags. Dessverre er innbyggern­e som holder til der nå langt fra fredlige – i stedet for saksmapper bærer de med seg skytevåpen, og du må være konstant årvåken når du lander her. Dette er et svært populært landingsst­ed, så vær på vakt!

Det er livsviktig å nå bakken fort, da du ellers kan risikere å støte borti en sinnatagg med en pumpehagle idet du går inn i et hvilket som helst hus. Det beste du kan gjøre er å lande på et tak og hakke deg vei ned til loftet og den øverste etasjen for å finne utstyr.

Spillere bygger som regel ramper opp på hustakene her for å unngå å bli skutt i hodet idet de trasker opp trappene. Se opp for ressurser og pakker som daler fra himmelen – du kommer ikke til å hugge ned mange vegger og trær før fiendene blir oppmerksom­me på deg.

Er det et godt landingsst­ed?

Ikke for nybegynner­e. Du kommer mest sannsynlig til å få selskap når du lander her (veldig mye hvis du er riktig heldig), og hvis du ikke er stødig med våpenet ditt, kommer du ikke til å overleve lenge. De mer erfarne spillerne bør vurdere å besøke Salty Springs dog.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway