Fortnite - Uavhengig og uoffisiell guide

SNOBBY SHORES

-

Hvor er det?

På vestsiden så klart! Så langt vest på kartet som det går an, faktisk.

Hva befinner seg der?

Store, vakre hus som er bebodd av rikfolk. Dette innebærer massive villaer, inngjerded­e hager (for å holde deg trygg) og til og med en basketball­bane i hagen til et av husene. Kanskje dere kan la være å skyte hverandre i to sekunder, og i stedet spille en vennlig omgang basket? Nei, trodde ikke det.

Det er mange godsaker å oppdage her: Gjenstande­ne kommer ofte i hopetall, og kvaliteten deres er heller ikke så aller verst. Derfor er dette området som regel et perfekt stoppested på vei mot sirkelens kjerne.

Se også etter det hemmelige bomberomme­t. Det befinner seg i huset som ligger lengst sør (det med det flate taket). Inngangen til bomberomme­t er skjult bak et klesskap, så da er det bare å ta fram hakken og begynne å lete! Inne i bomberomme­t vil du finne tre kister som venter på deg. Bare se opp for andre spillere – det hemmelige rommet er ikke så veldig hemmelig lenger, og mange spillere vil utvilsomt dukke opp her i løpet av kampen.

Er det et godt landingsst­ed?

Ja, det er et strålende sted å lande for å finne skikkelig godt utstyr og kule våpen. Det befinner seg langt utfor allfarvei dog, så du er nødt til å holde et godt øye med sirkelen når du er her. Lykket til!

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway