Fortnite - Uavhengig og uoffisiell guide

TOMATO TOWN

-

Hvor er det?

Nordøst på kartet, like til venstre for Wailing Woods. Ofte kan man se spillere som snubler seg ut av skogen og rett inn i Tomato Town.

Hva befinner seg der?

Området kalles Tomato Town på grunn av den massive, røde tomaten som hører til hurtigmatk­jeden som holder til her. Det er lønner seg å lande på selve tomaten fordi den er høyt oppe og du kan hoppe raskt ned på taket og hakke deg inn derfra. Det er et vell av gjenstande­r som skjuler seg inne i restaurant­en, men du er nok ikke den eneste som har siktet deg inn på dette området (spesielt hvis Tomato Town befinner seg langs Battlebuss­ens rute).

Det finnes en rekke andre bygninger i Tomato Town hvor du kan finne våpen og ammunisjon – selv om bykjernen er stappfull av spillere, finnes det alltids flere små uthus og containere langs utkanten av byen hvor du kan finne noen godsaker.

Når du er sikker på at kysten er klar, er det bare å begynne å hakke løs på bilene som står parkert i byen. Dette gir deg mer metall enn det som godt er. Vær helt sikker på at det ikke er noen i nærheten dog – mange av bilene har fortsatt fullt fungerende bilalarmer.

Er det et godt landingsst­ed?

Det er litt for travelt og har litt for lite «loot» for vår smak. Hvis du klarer å lande på restaurant­en, er dette selvfølgel­ig en aldri så liten gullgruve, men ellers kan dette gå riktig så ille.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway