Fortnite - Uavhengig og uoffisiell guide

WAILING WOODS

-

Hvor er det?

Etter alle de bråkete byene og fete fast foodrestau­rantene, er det deilig å finne et rolig sted i Fortnite. Dette området er langt nordvest på kartet – en hyggelig og fredelig skog, ikke sant?

Hva befinner seg der?

Wailing Woods er litt som Lonely Lake – den virkelige premien befinner seg på øya i midten. Eller klarningen i midten i dette tilfellet, da. Hvis du lander her først og får tak i et bra våpen, er det lite som kan stoppe deg. Hvis du kommer hit som nummer to, er det bare å håpe at ingen oppdager deg fra det lille snikskytte­rtårnet i midten av labyrinten.

For joda, det er en labyrint her, og massevis av våpen ligger strødd rundt omkring der inne. Men hvis du blir sett av noen som er oppe i tårnet, vil ikke et par trimmede busker hindre dem fra å skyte deg i stykker.

Når du først kommer deg ut av labyrinten og inn i skogen, er du nødt til å være varsom og listig. Her kan det dukke opp motspiller­e bak hvert eneste tre! De selvsamme trærne er selvfølgel­ig en solid kilde på ressurser, men du blir et lett bytte hvis noen ser trær som plutselig forsvinner midt i skogen.

Ikke overse den store containere­n som ligger på veien mot Dusty Depot: Det er massevis av «loot» der inne.

Er det et godt landingsst­ed?

Det er et strålende sted å begynne hvis du klarer å sikre tårnet i midten av klarningen. Alt er ikke fortapt hvis du bommer på målet ditt, men da lønner det seg å holde en lav profil hvis du skal komme deg ut av skogen i live.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway