Fortnite - Uavhengig og uoffisiell guide

RISKY REELS NYTT!

-

Hvor er det?

Helt nordøst på kartet, like over Wailing Wood.

Hva befinner seg der?

Da bestemor og bestefar møtte hverandre for første gang, kan det godt tenkes at de besøkte en såkalt drive-in-kino. Fordi hvis det var én ting folk likte på 1950-tallet, var det muligheten til å se på film gjennom tåkete bilruter. Uansett ... Risky Reels er en nedlagt drive-in-kino.

Det er flere grunner til at dette er et godt landingsst­ed. For det første vil du ofte finne to skattekist­er i skuret på den østlige siden av området. Det finnes en rekke andre kriker og kroker du kan oppdage her også, så det skal alltids være mulig å finne våpen og ammunisjon hvis noen når fram til skuret før deg.

Selvfølgel­ig vil du også finne mange parkerte biler her, og disse kan hjelpe deg med å sanke inn tonnevis av metall du kan bruke senere. Alt det bråket vil antagelig tilkalle et par fiender, men hvis du er kjapp, rekker du nok å resirkuler­e bestefars Ford Anglia før noen rekker å overfalle deg.

Er det et godt landingsst­ed?

Siden det er et relativt nytt område på kartet, er det også veldig populært. De som liker en rolig runde bør derfor holde seg unna, men for de fleste andre er det masse spennende å finne ved Risky Reels.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway