Fortnite - Uavhengig og uoffisiell guide

VÅPEN

-

Du tenker kanskje at én M16-rifle er ganske lik den neste – de skyter begge kuler i et voldsomt tempo, og de forvandler begge motstander­e til lik, ikke sant? Vel, feil.

Våpen har ulike graderinge­r i Battle Royale, og disse strekker seg fra «common» (vanlig) til «legendary» (legendaris­k). Gradene er fargekodet slik:

Du kan finne ut hva slags gradering et våpen har bare ved å se på det. Det vil lyse opp med en glød som viser sjeldenhet­en det har når det ligger på bakken, og når du har det i lanken din, vil du også kunne se fargen bak det i brukergren­sesnittet.

Så hvis du har ei grønn M16-rifle, men snubler over en blå variant i en kiste, vil det som regel lønne seg å bytte. Jo høyere våpengrade­ringen er, jo mer treffsikke­rt er våpenet, jo mer skade volder det og jo fortere lader du om.

Ikke alle våpen kommer i alle graderinge­r: M16-rifla finnes for eksempel kun i varianter opp til rare, hvor den så blir erstattet av den kraftigere utgaven, SCAR (denne finnes kun i epic- og legendary-varianter).

Det sier seg nesten selv at det er ekstremt sjelden man finner legendaris­ke våpen i Fortnite. Hvis du skulle komme til å finne et slikt, har du all grunn til å kose deg.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway