Fortnite - Uavhengig og uoffisiell guide

HER FINNER DU VÅPEN

-

Våpen ligger spredt jevnt utover spillkarte­t. De kan ligge tilfeldig slengt midt i ødemarken, men som regel vil du i hvert fall finne en solid mengde av dem i de 20 unike lokasjonen­e på kartet (se det forrige kapittelet for mer informasjo­n). Disse områdene er stappfulle av bygninger og den slags, og det er ofte her man finner våpen og kister.

Kister er en spesielt god kilde på våpen – det er langt større sannsynlig­het for at du finner et epic- eller et legendaryv­åpen når du åpner enn kiste, enn når du finner et våpen på bakken. Ulempen er at både det å åpne kisten og å plukke opp våpenet tar tid – det skjer ofte at spillere stryker med når de åpner kister, først og fremst fordi de blir distrahert over en lengre periode.

Kister gløder og lager en klingende lyd. De befinner seg ofte på loftet i diverse bygninger, som betyr at du må smadre deg vei gjennom taket hvis du vil finne dem. Men vær forsiktig når du knuser: Hvis du ødelegger gulvet kisten står på, vil også kisten bli ødelagt.

En annen solid kilde på våpen, feller og helsegjens­tander er ballongene som av og til faller ned på kartet. Du vil se disse digre varmluftsb­allongene på lang avstand, og med seg har de kasser fulle av godsaker. Det som er dumt med dette, er det faktum at det tar en liten evighet å åpne kistene, og i mellomtide­n vil enhver spiller i mils omkrets dukke opp for å se hva alt oppstyret skyldes. Hvis det er snikskytte­re i området, vil disse som regel alltid holde godt øye med kassene – det er nemlig veldig lett å drepe spillere som åpner disse.

Kikk deg godt omkring før du kaster deg over en kasse. Det er veldig risikabelt, men det kan ofte være verdt det!

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway