Fortnite - Uavhengig og uoffisiell guide

PISTOLER

Et håndvåpen som egner seg for nærkamp, men ikke mye annet.

-

I gamle dager ble skuddveksl­inger soloppgang. avgjort med pistoler ved det alltid måtte Vi er ikke sikre på hvorfor men slik var det altså skje ved soloppgang, den gang ...

gammeldags Pistolene i Fortnite er egentlig den håndvåpen, og det er minst i spillet. De er våpentypen vi liker aller deg innpå noen kjekke å ha hvis du sniker med relativt lite du vil skyte i bakhodet dukker dramatikk, men den muligheten Pistolen er våpenet sjelden opp i Fortnite. ikke finner noe du plukker opp når du til mens du leter bedre – verktøyet du tyr etter et noe annet.

Revolveren er den beste av de to alminnelig­e pistolene – den har mer noen med et trykk som lar deg drepe hvis de ikke har enkelt hodeskudd, spesielt skjoldet sitt. hatt tid til åbygge opp

Hvis du insisterer på å bruke en en med pistol, er det lurt å finne deg snike deg rundt lyddemper. omkring på Disse kartet vil og la pepre løs på fienden lyd. Ulempen med uten å lage særlig mye antagelig må bruke lyddempere, er at du da drapet. Og flere kuler for å gjennomfør­e fleste begynne å innen den tid vil de aller skyte tilbake på deg!

Håndkanone­n som er epic/ våpenet i legendary er det beste skudd om gangen, klassen. Den skyter tre til å volde enorm og den er også i stand variantene er hodeskudds­skade. Disse imidlertid svært sjeldne.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway