Fortnite - Uavhengig og uoffisiell guide

HER FINNER DU AMMUNISJON

-

Det er ikke manko på steder du kan finne ammunisjon i Fortnite, men det er ingen grunn til å la være å plukke opp det du finner underveis for det. Du tenker kanskje at du har massevis av ammunisjon tidlig i spillet, men når sirkelen blir mindre, og du står ansikt til ansikt med motstander­ne dine, kommer du til å trenge alle de kulene du kan få tak i.

Ammunisjon dukker ofte opp i nærheten av våpen. Denne ammunisjon­en er ofte kompatibel med våpenet det ligger sammen med, men det er ikke alltid tilfellet.

De grønne ammunisjon­sboksene du ser på hyller og under trapper er en solid kilde på kuler og krutt. Det samme gjelder for gullkister, som vanligvis inneholder minst én type ammunisjon du kan plukke opp ved å gå bort til den.

En av de beste måtene å samle ammunisjon, er ved å rane de du dreper underveis. Når spillere dør i Fortnite, mister de som kjent alt de har samlet den runden, og du står da fritt til å raske til deg alt sammen – dette inkluderer kulene de ikke fikk skutt mot deg.

Hvis du går tom for ammunisjon, men har masse metall, kan du faktisk lage dine egne kuler ved å holde inne ladeknappe­n. Dette er noe du kun bør gjøre hvis du er helt lens for ammunisjon.

Merk deg at noen våpen ikke trenger ammunisjon for å fungere. Et armbrøst har for eksempel ubegrenset med piler, så akkurat det er noe du slipper å lete etter.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway