Fortnite - Uavhengig og uoffisiell guide

SKJOLD

-

Hvis du ser over den grønne linjen på bunnen av skjermen, vil du se en blå linje som i begynnelse­n viser «0/100». Det er skjoldet ditt, og det er der for å absorbere skade før du mister helsepoeng.

Skjoldet vil riktignok ikke redde deg fra all type skade: Hvis du faller ned fra et høyt bygg og tar fallskade, vil ikke skjoldet ditt hjelpe deg, og det samme gjelder for skade du tar fra stormen. Men kuler, eksplosjon­er og våpen aktivert av andre spillere vil alle absoberes av skjoldet.

Det finnes flere måter du kan fylle på skjoldpoen­g på:

Small shield: Disse dukker jevnlig opp i kister og fyller på skjoldet ditt med 25 poeng for hver du bruker. Du kan imidlertid ikke bruke small shield hvis du allerede har mer enn 50 skjoldpoen­g.

Shield potion: Hell i deg denne styrkedrik­ken og øk skjoldmeng­den din med 50 poeng. Det tar fem sekunder å bruke drikken, så sørg for at du er på et trygt sted før du bruker den.

Slurp juice: En sjelden gjenstand som vil fylle på ett helsepoeng og ett skjoldpoen­g i sekundet i 25 sekunder.

Chug jug: Den beste helsegjens­tanden du kan finne i spillet. Chug Jug fyller både helse- og skjoldmåle­ren din helt opp, men så tar det også ti sekunder å aktivere den. Dette er lang tid i Fortnite, men hvis du overlever prosessen er det helt klart verdt det.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway