Fortnite - Uavhengig og uoffisiell guide

FIRE STRUKTURER

- Bygg setter seg sammen automatisk. BYGGEMESTE­R

Det finnes fire ulike stukturtyp­er du kan bygge på egenhånd (feller er teknisk sett noe du også kan bygge, men vi har plassert disse sammen med våpenene våre i forrige kapittel).

De fire er: gulv, vegger, trapper og tak. Når du har byggemenye­n åpen (for eksempel ved å trykke på «B» på Xbox One), må du bruke skulderkna­ppene (på konsoll) for å bla fram og tilbake mellom de ulike strukturen­e. Dette er omtrent på samme måte som man bytter mellom våpen.

Når byggemenye­n er åpen, vil figuren din legge vekk våpenet sitt og i stedet begynne å se på plantegnin­ger. Du vil også se et blått omriss som forteller deg hvilken strukturty­pe du er i ferd med å bygge i verdenen. Du kan bevege deg rundt omkring for å endre plassering­en av strukturen, mens rotasjonsk­nappen lar deg endre hvilken vei strukturen skal peke. Du kan for eksempel få en trapp til å gå mot nord i stedet for mot sør.

Når du har valgt riktig struktur og plassert den på rett sted, er det bare å trykke på avtrekkskn­appen for å bygge den. Dette krever selvfølgel­ig at du har nok ressurser: Hver struktur koster nemlig et visst antall ressurser, og det antallet vil du se på skjermen når du har byggemenye­n framme. Disse ressursene er tre, murstein og metall.

Metall er det sterkeste materialet, etterfulgt av murstein og så tre. Vi skal fortelle mer om hvordan du kan samle de ulike variantene på neste side.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway