Fortnite - Uavhengig og uoffisiell guide

HER FINNER DU RESSURSER

-

Du kan lage hvilket som helst objekt i Fortnite ved hjelp av de tre ressursene spillet byr på: tre, stein eller metall. De gode nyhetene er at det formelig kryr av disse materialen­e overalt i spillverde­nen – du må bare høste dem med hakken din (eller et hvilket som helst annet redskap du har kjøpt fra butikken).

Her får du noen tips for å finne de tre forskjelli­ge ressursene:

Tre: Tre er den ressursen det er enklest å finne, så vel som den det er raskest å bygge med. Samtidig er det også den svakeste av de tre ressursene, og fiender kan lett ødelegge det du har lagd med et par treffsikre skudd eller en rakett. Den enkleste måten å sanke tre på, er ved å hugge ned trær, men du vil også finne masse treressurs­er spredt utover i byer og andre steder hvor det ikke er mange trær – møbler, trekasser og tregulv kan alle hugges i stykker og samles inn.

Stein: Det er lett å traske forbi store steinhauge­r i den tro at dette bare er deler av kartets naturlige struktur. Men det er som regel lurt å hamre løs på alle steinoverf­later man finner, med mindre det er snakk om hele fjell, da. I tidligere kapitler har vi snakket om fordelene ved å lande på hustak, og en annen fordel med dette er at du kan knuse deg vei inn i bygningen og plukke med deg steinblokk­er du ødelegger underveis. Steinvegge­r er også en god kilde på stein.

Metall: Det hardeste materialet i spillet, og derfor også det du vanligvis vil benytte deg av når du skal bygge fort. Parkerte biler og andre kjøretøy er en super kilde på metall, men det er likevel utrolig risikabelt å å hamstre disse ressurssen­e – de lager nemlig et salig leven når du hamrer løs på dem, og er du riktig uheldig, kan du også utløse en alarm når dette foregår. Varehus har som regel tak og vegger lagd av metall, så der er det lurt å følge med.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway