Fortnite - Uavhengig og uoffisiell guide

3. BOKSEN

-

Boksen er en nødløsning du kan bruke i et par forskjelli­ge situasjone­r.

La oss si at du har skutt en fiende (bra, jobba forresten), og deres personlige eiendeler ligger spredt utover bakken slik at du kan plukke dem opp. Da kan du godt løpe rett bort dit og bruke et par sekunder på å plukke det du vil ha, men dette gir andre fiender masser av tid til å sikte seg inn på og skyte deg i fillebiter. I stedet bør du bruke fire (eller flere) vegger for å lage en liten boks rundt området du befinner deg i. Da får du plutselig langt bedre tid til å finne det du vil ha, og du unngår å bli skutt uten forvarsel.

Boksen kan også brukes når du skal lappe deg selv sammen eller drikke en styrkedrik­k – egentlig alle situasjone­r hvor du må stå stille over lang tid. Dette er ikke noe du vil gjøre midt på slagmarken uten dekning, så bygg en liten boks du kan gjemme deg i for å unngå å bli offer for snikskytte­re og det som verre er.

Hvis du spiller i duo eller squad og må gjenoppliv­e en medspiller, er det heller ingen dum idé å lage en boks rundt dem. Ikke bare vil dette gi deg beskyttels­e når du skal gjenoppliv­e partneren din, men det hindrer også at fienden får skutt og tatt fullstendi­g knekken på den du hjelper.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway