Fortnite - Uavhengig og uoffisiell guide

5. TÅRNFORT

-

Tårnfortet er et av de vanligste byggverken­e i Fortnite. De fleste spillere som overlever til slutten av runden vil som regel bygge en variant av dette for å søke dekning når sirkelen krymper som mest.

Det er ganske lett å bygge et slikt tårn, men det krever øvelse å bygge det raskt og effektivt. Slik gjør man det: Man lager en boks av fire vegger, lager en trapp opp i andre etasje og så begynner man på neste etasje. Trikset er å hoppe akkurat idet trappene blir bygd, slik at du havner på riktig side av rampen og kan bevege deg oppover i tårnet. Hvis du bommer på dette, vil du mest sannsynlig bli fanget under trappen.

Hvis du vil ha muligheten til å løpe opp og ned tårnet, er du nødt til å redigere designet ditt noe, men som regel holder det å bygge seg vei opp, for så å bekymre seg for veien ned når det blir nødvendig. Dessuten blir det lettere for andre spillere å snike seg innpå deg hvis du bygger en dør og en fungerende trapp opp til toppen av tårnet.

Det kan være en god idé å plassere feller på bunnen av tårnet for å ta knekken på fiender som bryter seg inn i byggverket ditt.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway