Fortnite - Uavhengig og uoffisiell guide

8. HUSUTVIDEL­SE

-

Det virkelige huset ditt har antagelig fått påbygde rom og etasjer opp gjennom årene, og det er ingenting som hindrer deg fra å gjøre det samme med hus og bygninger du snubler over i Battle Royale.

Som du kan se fra skjermbild­ene våre er ramper et naturlig tillegg til ethvert hus – i stedet for å bruke trappene inne i huset, kan du bare sette en rampe på forsiden, løpe opp, hugge deg vei gjennom taket og posisjoner­e deg slik du vil.

Hvis noen går til angrep på huset, har du da i hvert fall et par nye fluktmulig­heter, i stedet for å måtte belage deg på trappene eller å hoppe ned fra taket og ta fallskade hver gang.

Hus er ikke den eneste konstruksj­onen i spillet du kan bygge videre på. De høye tårnene i Tilted Towers utvides for eksempel ofte av spillere som bruker plattforme­r for å løpe fra ett bygg til det neste. Lag kobler også gjerne flere bygninger sammen for å få bedre kontroll over et område på kartet.

Å plassere vegger bak dører er også en god måte å forsegle en inngang du ikke lenger trenger, eller som du ikke vil at fiender skal benytte seg av.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway