Fortnite - Uavhengig og uoffisiell guide

9. FIREVEISFO­RTET

-

Fireveisfo­rtet er en annen vri på forttårnet. Eksempelet vi viser fram her er ikke så veldig høyt, men du kan se hvordan det sprer seg ut i fire forskjelli­ge retninger på toppen.

Dette har to fordeler. For det første er det vanskelig for motstander­e å gjette hvor i fortet du befinner deg. I et rett tårn er det ganske åpenbart at man gjemmer seg på toppen, og dette lar snikskytte­re sikte seg innpå posisjonen du mest sannsynlig kommer til å dukke opp. Det unngår man altså med fireveistå­rnet.

Den andre fordelen er at man får flere steder å skyte fra. Hvis du ser eller hører en spiller i nærheten, er det bare å stikke til den delen av tårnet som gir deg beste utsikt over det aktuelle området. Og hvis et av delene av tårnet blir ødelagt, har du alltids tre andre å falle tilbake på.

Faren med dette designet er at spillere kan komme seg inn under de fire tårndelene og skyte gulvet ut under deg. Da er det ikke mye du kan gjøre for å unngå å deise rett i bakken, men hvis du er rask nok kan du kanskje hoppe i dekning.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway