Fortnite - Uavhengig og uoffisiell guide

STARTEN

-

Helt i starten av spillet ser du ikke stormsirke­len. Alt du ser på kartet er en stor blå linje som viser traseen kampbussen skal kjøre. Du kan med andre ord ikke velge et landingsst­ed ut fra hvor stormens øye vil være, ettersom du rett og slett ikke vet det.

Så snart kampbussen er i bevegelse, er det et tidsrom på 20-40 sekunder der bussen skal slippe av alle passasjere­ne, etterfulgt av ett minutts nedtelling mens etternøler­ne faller på gulvet. Først da blir stormens første bestemmels­essted vist på kartet, markert med en stor, hvit sirkel.

Det er ingen grunn til å få panikk hvis du har landet milevis fra stormsirke­len. Du har tre minutter og tjue sekunder på deg til å få alt på stell, samle sammen våpnene og skaffe deg et lager med ammunisjon og feller før stormsirke­len begynner å krympe. Deretter tar det ytterliger­e tre minutter før stormen når yttergrens­en av sirkelen. Du har med andre ord seks minutter og tjue sekunder på deg fra stormens bestemmels­essted blir avslørt til å komme deg til yttergrens­en av sirkelen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway