Fortnite - Uavhengig og uoffisiell guide

GJEMME SEG

-

Det kan ha mye for seg å unngå folkemengd­er mens du bygger deg et lager av våpen og ammunisjon, for så å gå inn i kampen senere i spillet. Det er ikke vanskelig å bli blant de ti siste uten å ha avfyrt ett eneste skudd. Og når du da endelig går inn i kampen, har du sannsynlig­vis full helse og fulle skjold å falle tilbake på.

Så hvordan sniker du deg langsomt inn i spillet? Nøkkelen er å velge rett landingsst­ed. Se på kartet på skjermbild­et vårt. De travle stedene i dette spillet er de sentrale områdene som er direkte på flukttrasé­en: Fatal Fields, Salty Springs, Dusty Divot og Tomato Town. Det alltid like populære Tilted Towers er også travelt, siden det ikke ligger langt unna traséen.

Om vi planla å snike oss inn i spillet, ville vi bevegd oss mot Wailing Woods, Pleasant Park eller kanskje til og med så langt unna som skattegruv­en Snobby Shores. Hvis du drar til ett av disse stedene, vil det sannsynlig­vis bare være deg og kanskje en eller to spillere til i området. Da kan du velge og vrake blant alt du finner av våpen, ammunisjon, feller og skattekist­er. I verste fall blir du nødt til å forsvare deg mot en eller to andre, men når spillerne ser at landingsst­edet er rolig, unngår de vanligvis å starte en kamp med det samme, siden de gjerne vil fylle opp lagrene sine først!

Hvis du velger et sted langt ute i periferien, så pass på å se på kartet det øyeblikket nedtelling­sminuttet er over. Hvis stormsirke­len er på andre siden av kartet, må du få opp farta. Det tar rundt ett minutt å komme seg fra by til by, noen ganger mer. Du har kun seks minutter og tjue sekunder på å komme deg inn i stormsonen etter at det første minuttet har gått.

Ha imidlertid i bakhodet at du ikke kan gjemme deg i all evighet. Sirkelen vil til slutt krympe til et punkt hvor det bokstaveli­g talt ikke finnes noe sted å gjemme seg, og du vil før eller siden stå overfor noen som er bedre utstyrt enn deg.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway