Fortnite - Uavhengig og uoffisiell guide

DUOER

-

Samarbeid er veldig viktig i duoer. Hvis ett medlem i en squad på fire medlemmer lar deg i stikken, kan du klare deg. Hvis den eneste lagkamerat­en din ikke er på din side, ligger du tynt an.

Ideelt sett bør du spille duo med noen du kjenner. Duoer som er tilfeldig satt sammen kan fungere, men dete r stor fare for at partneren din er en tulling. Hvis du spiller duo med en tilfeldig person som viser seg å være helt topp, så bli venn med vedkommend­e i spillet slik at dere har mulighet for å spille på lag igjen i fremtiden.

Du bør helst lande på omtrent samme område som lagkamerat­en din. Det er her det ofte oppstår konflikt mellom forskjelli­ge personligh­eter – noen foretrekke­r nærkamp på travle steder, mens andre foretrekke­r å jobbe seg inn fra utkanten. Hvis du spiller sammen med en tilfeldig lagkamerat, plasser markøren din raskt slik at han eller hun er nødt til å følge deg. Det er ikke sikkert vedkommend­e gjør det, men det er ditt beste håp for å få han eller henne til å følge din plan.

Å vise at du er villig til å dele er en god måte å bygge tillit med en tilfeldig lagkamerat på. Når dere møtes første gang, kan du åpne inventorye­n og velge ut en effekt eller to som du gir den andre spilleren. Selv om du trenger dem selv, viser du at du er villig til å samarbeide, og du kan få noe enda bedre tilbake når du kommer lenger ut i spillet.

Unngå å bevege dere for langt fra hverandre. Hvis en av dere trenger å gjenoppliv­e den andre, har dere ikke råd til å være to byer unna. Forsikre deg om at du ikke setter ditt eget liv i alvorlig fare for å gjenoppliv­e en lagkamerat. Hvis dere er døde begge to, har laget deres tapt.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway