Fortnite - Uavhengig og uoffisiell guide

SQUADS

-

Dynamikken er annerledes i en squad enn i en duo. Dere må fortsatt jobbe sammen og ideelt sett lande i samme område, men du har litt mer rom til å være deg selv!

Dere bør lande i samme by, ikke i samme bygning. Hvis alle fire lander i samme hus, blir det gjerne krangling, og det er ikke ressurser nok til alle. Prøv å kontroller­e tre eller fire nærliggend­e bygninger, og hold øynene åpne for fiendesqua­ds.

Hvis dere ser en fiende opptre som ensom ulv lang unna lagkamerat­ene sine, er det et bra tidspunkt å slå til på. Fire skytevåpen vil sannsynlig­vis overmanne en person, men forsikre dere om at dere ikke går inn i en felle, med fiendens lagkamerat ventende rundt hjørnet.

Husk at det fortsatt bare er maksimum 100 spillere på kartet i squad-spill, hvilket reduserer det faktiske antall motstander­e fra 99 til 24. Når spillerne samler seg, er det mindre sannsynlig at du vil treffe på fiendtlige spillere på rolige landingsst­eder. Det gir squads bedre sjanse til å finne våpen og fylle lagrene med ammunisjon og ressurser før de går til krig.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway