Fortnite - Uavhengig og uoffisiell guide

NOOBS

-

Det er ikke moro å være ny i klassen, særlig når de 99 andre elevene har våpen og vet hvordan de skal bruke dem!

Nye spillere vil sannsynlig­vis ikke bekymre deg når du spiller i solomodus. Tvert imot, faktisk. De er lette ofre, og er nyttige fordi du kan skaffe deg våpen, ammunisjon og ressurser uten å sette deg i særlig stor fare.

Problemene starter først når de havner på teamet ditt. Hvis du er ny i spillet, vil vi absolutt anbefale deg å spille solo til å begynne med. Slik får du vennet deg til spillets teknikk, hvordan bygningene fungerer osv. uten å være til hinder for andre spillere.

Men før eller siden vil nye spillere prøve ut lagmodusen, og da må du ha tålmodighe­t med dem. Tilby dem ok våpen, sleng over litt ammunisjon, hjelp dem videre. Selv en lagkamerat med dårlige ferdighete­r er bedre enn ingen lagkamerat – med mindre de gjør noe skikkelig idiotisk, som å røpe en skjult posisjon ved å skyte på måfå.

Ha tålmodighe­t selv om de gjør nybegynner­feil. Bruk chatten i spillet for å gi dem vennlige råd. Få dem til å følge deg og etterligne deg. Ikke bli aggressiv eller muggen, for ingen blir mer motivert for å gjøre sitt beste for en lagkamerat som ydmyker dem.

I aller verste fall dør du. Du har dødd i de aller fleste av de spillene du har spilt. Det er ikke verdens undergang. Eller, det er det jo. Men du vet hva jeg mener...

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway