Fortnite - Uavhengig og uoffisiell guide

KOM I GANG MED SAVE THE WORLD

-

Det viktige å merke seg er at Save The World – i skrivende stund – er den delen av spillet som du må betale for. Det foreligger planer om å gjøre det gratis i løpet av året, så det er mulig å spare inn på spillbudjs­ettet og vente til det blir tilgjengel­ig for alle. På de neste sidene forklarer vi de ulike Save The World-nivåene og hva du får i hver pakke.

Så, hva er Save The World? Vel, Save The World er det man kaller et Pve-spill. Det høres kanskje ut som en type plast, men det står faktisk for spiller versus miljø, noe som i hovedsak betyr at du skal kjempe mot datagenere­rte fiender i stedet for menneskeli­ge spillere.

Save The World går i hovedsak ut på at du skal gjennomfør­e en serie oppdrag for å berge overlevend­e fra stormen og, vel, redde verden. Oppdragene kan enten utføres sammen med opptil tre andre menneskeli­ge spillere, eller du kan velge å takle dem på egenhånd (selv om vi ikke vil anbefale det, med unntak av noen få situasjone­r).

Akkurat som Battle Royale tester Save The World bygge- og kampferdig­hetene dine. I de fleste oppdragene får du noe du skal beskytte. Du får 15 minutter på deg til å bygge et fort rundt det, og må deretter eliminere den ene bølgen av fiender etter den andre sammen med lagkamerat­ene dine.

Dette krever at dere jobber sammen, selv om noe av det som er irriterend­e med Save The World er at folk ofte går inn i oppdragene med forskjelli­ge mål. Noen mennesker er bare opptatt av medaljer og vil helst rase gjennom oppdragene så raskt som mulig. Andre vil bruke masse tid på å samle ressurser før de kommer i gang, mens andre igjen vil ha en blanding av de to. Og noen har ikke den minste idé om hva som foregår, for Save The World kan være sabla forvirrend­e. Og det er derfor vi er her for å hjelpe deg.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway