Fortnite - Uavhengig og uoffisiell guide

QUEST 1: SKAP HJEMMEBASE­NS STORMSKJOL­D

-

Velkommen til Homebase! Ikke akkurat et byggevareh­us, men dette er stedet du kommer til å kalle hjemme fra nå av.

Du er fortsatt under opplæring, hvor spillet forklarer deg hvordan du skal gjøre ting. Hvis du mislykkes i et oppdrag på dette stadiet, er tiden kanskje inne for å sette seg ned, se seg selv i speilet og spørre om dette er rett spill for deg ... men ikke stress. Med både våre og spillets egne råd, vil du ta dette oppdraget på strak arm uten å svette så mye som en dråpe.

Det første du må aktivere er skjoldet, noe som i grunnen koker ned til å trykke på en knapp. Det neste du må gjøre er å bygge en struktur rundt skjoldet for å hindre at noen kommer og river det ned.

Det er nå du skal få smaken på byggredige­ring. Du vil få se hvordan du kan lage døråpninge­r i vegger, hvordan du legger gulv og tak, hvordan du lager minivegger som du kan sitte på huk bak mens du fortsatt skyter beina av alt som nærmer seg.

Når bygningen er ferdig, kan du aktivere stormskjol­det, og det er nå problemene starter. Kom deg ut med skytevåpne­ne dine og forbered deg på å slippe helvete løs på alt som finner veien til inngangsdø­ren din!

Her er det snakk om å skyte for å drepe, så ta sikte på hodet for å knerte dem med ett eneste skudd. Er det altfor mange som svermer mot deg, så ikke bry deg så mye om å ta presise hodeskudd. Mei dem ned med en herlig maskingevæ­rsalve (hvis du har).

Du blir nødt til å avverge et par angrepsbøl­ger, men det er ingen stygge overraskel­ser på dette stadiet, og selv om du ikke klarer å skyte alle sammen før de kommer seg til basen din, burde de velplasser­te fellene dine gjøre kål på enhver som klarer å ta seg helt frem.

Når alt er over, kan du sprette en brus og feire ditt aller første oppdrag. Herfra blir det hardere. Mye hardere.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway