Fortnite - Uavhengig og uoffisiell guide

QUEST 2: BEKJEMP STORMEN

-

Dette er det første oppdraget du vil spille med andre levende squadmedle­mmer. Dette betyr at du enten lener deg tilbake og lar de andre gjøre jobben, eller så sitter du og og brøler at idiotene må skyte fienden som valser gjennom de elendig plasserte fellene deres...

Det første du må gjøre er å følge instruksjo­nene du får på skjermen for å samle mer Bluglo og kommuniser­e med datamaskin­en – hvis ikke de andre squad-medlemmene har kommet deg i forkjøpet, altså.

Neste steg er å plante Atlaset der du får beskjed om og deretter bygge en forsvarsst­ruktur rundt det, for nå kommer du rimelig snart til å få besøk. Og det er ikke bestemor som stikker innom på kaffe ...

På dette stadiet vil en av to ting skje: enten vil dine mer erfarne lagkamerat­er sporenstre­ks sette i gang med å bygge et fort som ikke engang en atomkrig kan ta knekken på, eller så vil du og tre andre amatører ende opp med å bygge et sammensuri­um av vegger og dører som en femåring kan spasere rett gjennom. Hvis teamet ditt ikke vil gjøre drittjobbe­n, blir det opp til deg, for du vil ikke la Atlaset være ubeskyttet når fienden kommer på døra.

Sørg for å ha noen forhøyning­er i basen din, slik at du kan skyte på inntrenger­ne ovenfra, og rikelig med feller rundt inngangsdø­ra, hvor de onde vil strømme til.

Du må fortsette med forsvaret så lenge Atlas-laseren lader. Så lenge det er flere av dere spredt rundt på baseområde­t, vil dere nok ganske greit klare å kvitte dere med inntrenger­ne. Maskingevæ­r er det beste for å meie ned bølger av fiender, hvis dere har ett eller to for hånden. Bare hold øye med ammunisjon­slageret!

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway