Fortnite - Uavhengig og uoffisiell guide

QUEST RI PÅ LYNET

3:

-

Lars har en varebil. Det er ikke en hvilken som helst varebil, det er en varebil som må beskyttes for envher pris. Den må også utstyres med en “varebil-utskytning­s-enhet” – et fancy ord for en ballong – for å få den dit Lars har tenkt.

Du starter dette oppdraget med å finne Lars og bilen hans, for så å montere den nevnte ballongen. Så snart ballongen er festet, fyller du drivstoff med to støt Bluglo, som burde være ganske enkelt å finne på kartet. Hvis du jobber sammen med lagkamerat­ene dine, trenger du bare å finne én av dem.

Så snart den er funnet og plassert i varebilen, må du bygge et fort rundt kjøretøyet for å beskytte det mot et kommende angrep. Igjen, sørg for at bilen er fullstendi­g omsluttet, uten sprekker i veggene, og kom deg opp til et punkt i høyden så du kan skyte ned på de spinkle fyrene som vil pelle av hjulene.

Hvis du spiller i team, burde den første bølgen være ganske lett å ta unna. Foreta nødvendige reparasjon­er på fortet og stikk og finn to klumper med Bluglo for å fylle opp bilen. Dette vil sette i gang den andre angrepsbøl­gen, og den er litt mer hårete enn den forrige.

Monstrene kommer fra alle kanter, så sørg for at squaden sprer seg utover og at ikke alle fire jakter på samme flokk, ellers vil dere rimelig kjapt oppdage at de har kommet seg inn bak ryggen på dere.

Så snart dere har bekjempet den andre bølgen av fiender, er spillet over. Pass på å holde bilens liv på rundt 80 % gjennom begge angrepene for å få bonus.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway