Fortnite - Uavhengig og uoffisiell guide

QUEST 4: AR 2 STORMSKJOL­DFORSV

-

Husker du Storm Shield Defence 1? Vel, her er det samme opplegg. Det er et klassisk opplærings­oppdrag hvor du kan sette deg inn hvordan fellene virker og bli vant til å takle bølger av fiender.

Start med å styrke befestning­ene dine. Fokuser på øst- og vestveggen. Plasser alle fellene i de eksisteren­de barrikaden­e, eller sett inn gulv og tak, før du fester noen feller i dem. Hvis du trenger flere byggemater­ialer, tar du med deg hakken din og går løs på et tre i nærheten. Med steiner, planter og trær i nærheten har du alt du trenger for å bygge en enkel felle, så se etter ting som er innen rekkevidde, og hakk løs. Og hvorfor ikke sjekke ut det tårnet i sørøstre hjørne? Kan være noen nyttige saker skjult der oppe.

Klar? Nå skal du aktivere stormskjol­dgenerator­en. Etter alt pratet om å konsolider­e forsvaret i øst og vest, kommer den første bølgen av monstre fra sør. Slå hardt, og ikke gå for nær de nye bikube-typene. Disse monstrene med bikube til hode vagger kanskje omkring som helt standard shamblere, men lar du dem komme for nær, slipper de en bisverm på deg. Før du vet ordet av det, blir du stukket skikkelig hardt.

Når du har bekjempet den første bølgen, får du et øyeblikks pause før flere monstre trekker inn fra vest. Denne gang får du mer av det samme, pluss de enerverend­e skallekast­ende lobberne. Prioriter dem, og ta dem fort, ellers kan de ødelegge fortet ditt uten så mye som å nærme seg fellene dine. Vil du ikke ha den bonusen for å holde stormskjol­det på over 80 % liv?

Storm Shield Defence 2 er ikke et vanskelig oppdrag, og du kan takle det alene hvis du ikke har noen andre rundt deg. Hvis noen andre spillere svarer på bønn om hjelp, er det praktisk talt barnemat. Se dem gå løs på monstrene, så vil du kanskje lære ett og annet.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway