Fortnite - Uavhengig og uoffisiell guide

QUEST 5: INNHENT DATA

-

Velkommen til en ny variant av oppdrag. En værballong er på vei, fullpakket med stormrelat­ert data, og du har 20 minutter på deg til å finne ut hvor den vil lande. Ikke vær redd hvis du strever med å finne det rette stedet, bare fortsett med å sjekke kartet, utforske området og smadre ting.

Sikre deg materialer og finn så mange gjenstande­r og redd så mange overlevend­e som du kan. Det finnes ulike maskiner du kan fylle med Bluglo for å få livsbonus, eller en vanskeligh­etsmoderat­or som vil booste poengsumme­n din skikkelig. For ikke så snakke om noen flotte hemmelige områder fullstappe­t med goodies det bare er å forsyne seg av.

Omsider vil enten du eller Ray finne landingsst­edet. Når den lander, vil monstrene kaste seg over den i løpet av kort tid, så bygg beskyttels­e før de rekker det.

Nå vil Fortnite vise deg en 3D plantegnin­g av en massiv, bokslignen­de struktur med enorme vegger, tak og full pakke – men du kan faktisk slippe unna med mindre. Bygg en vegg som er to enheter høy rundt hele ballongen, plasser ut feller, og tenk over om du skal sette inn gulv og tak med en og annen passende felle. Et lag nummer to med lave, redigerte vegger er også bra for å holde monstrene unna.

Når slemmingen­e kommer, vil de strømme til fra én retning, så mens dataene lastes ned er det opp til deg og teamet ditt å fyre løs - og pass på at dere av og til gir dem litt nærkamp. Det er røslige monstre, bikuber og lobbere der inne, så unngå å havne midt i en mølje. Automatgev­ær og halvautoma­tiske rifler er ideelle for monsterkon­troll, og så kan dere dra frem sverdene, golfkøllen­e og haglene når de er kommet så nært at dere kan lukte pusten deres. Overlever du åtte minutter og klarer å holde ballongen i sikkerhet, så var enda et oppdrag i boks.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway