Fortnite - Uavhengig og uoffisiell guide

QUEST 6: AR 3 STORMSKJOL­DFORSV

-

Hva annet kan du forvente fra en Storm Shield Defence-threequel? En stor feit porsjon med mer av det samme!

Bare at denne gangen dreier det seg om de nye beskyttern­e. Aller først, ta en kikk på de eksisteren­de befestning­ene dine. Det kan være en god idé å reparere ødelagte vegger og fikse noen ekstra lave barrikader og feller. Plasser forsvarspo­sten på en gulvrute i sørvestre hjørne av fortet, før du setter inn den nye riflemann-beskyttere­n din.

Utstyr ham med et våpen som ikke sluker et tonn kuler, ellers har han brukt opp all ammunisjon­en du har gitt ham fortere enn svint. For å gjøre ting enda verre, så begynner de gjerne å sutre over at de trenger mer – og du vil kanskje finne ut at du har dårlig med kuler i kampen som kommer. Tildel ham så mye ammunisjon du har råd til, men ikke sett deg selv i fare for å gå tom.

Er du i beit for ressurser, så sjekk ut campingpla­ssen i nærheten av fotballban­en på den andre siden av grottefjel­let i midten. Trær og steiner fungerer også bra som byggemater­ialer. Grip tak i noen bra saker og kom i gang med håndverket. Dette kommer til å bli en litt røffere Storm Shield Defence.

Få i gang litt action ved å aktivere den gode, gamle generatore­n. Denne gang har du tre bølger å håndtere – en fra sør og en fra øst, og den siste flokken med monsterhel­ter som vil prøve lykken, kommer fra vest. Som vanlig er det en kort pause mellom hver av dem for at dere kan omgruppere, lage opp ny ammunisjon og styrke beskyttels­en, så gjør mest mulig ut av det.

Er du heldig, vil et team eller en annen spiller hoppe inn for å hjelpe deg. Hvis ikke, er det bare du og beskyttere­n din. Fyr løs og lag opp mer ammunisjon om du trenger det. Drep det du kan og håp på at fellene soper opp det du ikke klarer. Om ikke lenge står du der fortsatt, og enda et monsterang­rep vil være over.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway